Вкрадений грант від США: Пайетт розповів, кому давали гроші
Категорія
Україна
Дата публікації

Вкрадений грант від США: Пайетт розповів, кому давали гроші

Вкрадений грант від США: Пайетт розповів, кому давали гроші

Кошти, які США і європейські партнери виділили на  реформу Генеральної прокуратури України, відправили не безпосередньо органам реформування, а міжнародним організаціям-партнерам.


Про це заявив посол США в Україні Джеффрі Пайетт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Як пояснив Пайетт, США ніколи не надає фінансову підтримку безпосередньо. Таким чином, $200 тис Організація економічного співробітництва отримала для розробки тестів для співробітників органів прокуратури, інші ж $2 млн направили в Міжнародну організацію по праву розвитку.


Посол США в Україні відзначив, що це необхідно для того, щоб в Генпрокуратурі не відбулося відкритого і агресивного підриву реформи, а велася боротьба з корупцією, яку і очікують від відомства.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, близько  50 нардепів України звернулися до сенату США  в рамках розслідування розкрадання коштів на реформу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?