Журналіст звернув увагу на перемоги України над бойовиками ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст звернув увагу на перемоги України над бойовиками ДНР

Журналіст звернув увагу на перемоги України над бойовиками ДНР
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і журналіст Олександр Міхельсон порадив, як висвітлювати перемоги над  бойовиками на окупованих територіях Україн.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Але ось про що я беруся судити - це про те, що насправді дуже мало, на жаль, в сьогоднішній Україні висвітлюються такі ось речі, як навіть умовний, можливо, не стратегічний, а тактичний наступ наших військ і просування законної київської влади збройною силою на так звані «народні» (ви розумієте мій гумор) території", - розповів він.
"На жаль, коли сепаратисти просувалися до деяких населених пунктів тільки для того, щоб їх втратити і покласти там купу своїх людей, це завжди подавалося як величезна «перемога», «Перемога», і російськими ЗМІ, і, звичайно, сепаратистськими агентствами. І кожна, кожна абсолютно новина, кожен коментар, колонка в українських, власне українських мас-медіа, які висвітлювали наші поразки та часто, не завжди, але часто роздмухували їх до якого неба, радісно цитувалися ворожими ЗМІ", - додав Міхельсон.
"Зате, коли щось позитивне робиться нашими військами, і коли вони досягають якогось результату, навіть проміжного, наші ЗМІ чомусь цього не висвітлюють, або, як правило, висвітлюють, я б сказав, не те що обережно, а навіть з небажанням. Напевно, не має сенсу впроваджувати прямо-таки цензуру і військовий стан в ЗМІ, але так само напевно, ймовірно, щонайменше, мало б сенс показувати ті наші перемоги, які існують, і пояснювати, що це таке, що це означає, і як це сталося. Бо в іншому випадку...", - додав він.
"Знаєте, був такий прем'єр-міністр України Микола Азаров свого часу, ось він говорив: «Пріпініть скігліті», і з нього всі сміялися, а глобально він мав рацію. Не завжди треба "скігліті". Іноді треба знати про те, що ось, наприклад, наш ворог зараз побіг скаржитися в той же ОБСЄ, позаяк українські військові, силові органи, які здійснюють успішний наступ, якого нібито немає, але він є. Ну, це ж приємно, чорт забирай", - закінчив блогер.
Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Пріпініть скігліті": не надо молчать о победах на Донбассе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?