У Росії жорстоко розігнали циганський газовий бунт: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жорстоко розігнали циганський газовий бунт: опубліковано відео

У Росії жорстоко розігнали циганський газовий бунт: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У російському селищі Плеханове Тульської області ОМОНівці і поліція жорстко придушили так званий  «газовий бунт» місцевих циган, які, як стверджує місцева влада, намагалися незаконно підключитися до газових мереж, через що сталася аварія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MySLO.
З ранку 17 березня в Плехановому стоїть оточення ОМОНа, СОБР і поліції - всього близько 500 співробітників правоохоронних органів. Тут проводять роботи по усуненню незаконних вріз в газопровід на території ромського поселення.
Близько сьомої ранку на місце приїхали співробітники газової служби. Їх робота зараз більше нагадує спецоперацію. Техніка стоїть в оточенні поліції, а всіх жителів, які заважають проведенню робіт, затримують.
Кілька чоловіків почали прориватися через оточення до техніки газівників. Зараз все «бунтарі» перебувають у відділенні поліції.


Відео: Перший Тульський
Нагадаємо, в Туреччині на 59-му році життя помер громадянин Румунії Флорін Чоаба, відомий як самопроголошений  "король всіх циган".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?