Легенда "Динамо" готовий з автоматом в руках захищати Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легенда "Динамо" готовий з автоматом в руках захищати Україну

Легенда "Динамо" готовий з автоматом в руках захищати Україну
Джерело:  Depo

Легенда "Динамо" Йожеф Сабо готовий хоч зараз взяти в руки автомат і захищати Україну.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Сабо заявив у відповідь на слова колишнього футболіста "Динамо"Олександра Алієва, який порадив Сабо йти воювати в АТО.
"Я не читаю те, що говорить ця людина. Вступати з ним у полеміку... Хто він такий, щоб я це робив? Це його думка... Якщо треба, то я поїду, візьму автомат і поїду. Він же молодий... Якщо він вважає, що Україна - це його країна. Він їздить то туди, то сюди, в Україну і Росію. Там грає, тут грає. А я народився в Україні і буду захищати свою батьківщину. Буде потрібно - візьму автомат і піду захищати! Так, я патріот своєї держави. Нехай говорять, що хочуть. Просто мені вже багато років, я б пішов у військкомат і воювати, але мене не беруть...", - сказав Сабо в коментарі Depo.ua.
Також Сабо вважає, що не потрібно пов'язувати війну зі збірною України.
"Найголовніше - щоб наша збірна добре підготувалася. Неважливо звідки, головне - щоб вони були під прапором України. Я б порадив всім футболістам навчитися співати гімн України. Це моє побажання, щоб футболісти збірної - їх же показують, а вони мовчать. Показують суперника , а вони співають свої гімни. Це лише побажання, тому що ми їдемо на чемпіонат Європи і дуже хотілося б, щоб хлопці співали гімн", - заявив Сабо.
На хамство Алієва знаменитий футболіст і тренер, який свого часу тренував Сашу в "Динамо", сказав наступне: "Він пропив свою молодість. Ось і все".
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Йожеф Сабо закликав українських футболістів не їхати в лігво ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?