Крутили пісні Валерії: в Україні знову забороняють російські канали
Категорія
Україна
Дата публікації

Крутили пісні Валерії: в Україні знову забороняють російські канали

Крутили пісні Валерії: в Україні знову забороняють російські канали
Джерело:  Нацрада

В Україні 14  російських телеканалів вилучать  зі списку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення.


Список заборонених телеканалів затвердили на засіданні 17 березня, рішення про припинення ретрансляції вступить в силу через місяць.


Зокрема, заблокують такі телепрограми:

  1. "Радість моя" ;

  2. "Музика Першого";

  3. "Оcean-TV";

  4. "HD Life";

  5. "ТДК";

  6. "24 Док";

  7. "Дитячий";

  8. "STV";

  9. "Індія ТБ";

  10. "Здорове телебачення";

  11. "Ля-мінор ТБ";

  12. "Єврокіно";

  13. "Drive";

  14. "Мати та дитина".

Основна причина блокування телеканалів - трансляція комерційної реклами, яка була присутня на всіх телеканалах, крім: "Єврокіно", "Drive", "Мати і дитя". Але на них також зафіксували й інші порушення.

На телеканалі "Дитячий" транслювали анімаційні ролики "Новоросія", які входять в цикл коротких мультфільмів, що містять популяризацію різних міст і регіонів Російської Федерації і мають ідеологічний характер.


В ефірі "STV" транслювали відеокліпи співачки Валерії, Йосипа Кобзона, Стаса П'єхи, Сергія Безрукова, Григорія Лепса.


Телеканал "Ля-мінор ТБ" транслював Йосипа Кобзона, Олександра Розенбаума, Олега Газманова, Юрія Гальцева.


"Єврокіно" транслювало фільми за участю Жерара Депардьє, який є в Переліку осіб, які загрожують національній безпеці України.


В ефірі "Drive" помітили передачі "ДПС. Чоловіча робота" про службу ДПС МВС РФ і "Дорогами Криму", які містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора і їх окремих дій, що виправдовують визнають правомірним окупацію території України.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, популярний артист Антін Мухарський, відомий як Орест Лютий, розповів про необхідність  деокупації українського ефіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?