В ЄС відреагували на перше місце Путіна в списку Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

В ЄС відреагували на перше місце Путіна в списку Савченко

В ЄС відреагували на перше місце Путіна в списку Савченко

Президент України Петро Порошенко представив Європарламенту список Савченко, в якому  президент Росії Володимир Путін  займає перше місце.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.


"Я отримав цей список і доручив моїм службам перевірити його. І я його проаналізую разом з іншими інституціями. Але моя відповідь така: не всі імена в списку будуть визначені як небажані особи. Наприклад, номер "перший" - ні", - прокоментував список президент Європарламенту Мартін Шульц.


В оприлюдненому списку Савченко перебувають 29 осіб, які причетні до прийняття політичного рішення про викрадення Савченко, які фальсифікували докази провини льотчиці і представляли їх в суді.


За інформацією ЗМІ, в списку, який представив ЄС Порошенко, 46 імен: 44 росіян і двоє українців.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, оприлюднили  перелік імен, які входять в список Савченко.


Також, що  Петро Порошенко зустрівся з адвокатами  незаконно утримуваної на території Росії Надії Савченко і розповів про прогрес в роботі над санкціями проти винних у затриманні української льотчиці і нардепа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?