В Україні зняли ролик про бажання росіян воювати: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні зняли ролик про бажання росіян воювати: з'явилося відео

В Україні зняли ролик про бажання росіян воювати: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Українські волонтери змонтували соціальний відеоролик, в якому розповіли про те, кого звинувачувати у війні з Росією в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Центр Миротворець.
"20 лютого 2014 року Російська Федерація напала на Україну, анексувавши Крим і розв'язавши криваву бійню на Донбасі. Ця війна вже забрала тисячі життів з обох сторін. Сотні сіл і міст України лежать в руїнах, колись процвітаючий Крим і Донбас стали жебраками, ізольованими резерваціями під владою бандитів і терористів", - описали ситуацію у відеоролику.
"Кого звинувачувати? Путіна? Ні, це не Путін, а російські ідеологи і пропагандисти планували захоплення половини суверенної незалежної держави. Це не Путін, а російські війська захоплювали Крим. І це не Путін, а російські найманці скоюють злочини в Україні. І це не Путін, а громадяни Росії доставляють на Донбас боєприпаси та екіпіровку для бойовиків", - повідомляють в відео.
"І це не Путін, а російські військовослужбовці за допомогою російської зброї знищують міста і села України. Це не Путін, а російські громадяни сіють ненависть до українського народу. Це не Путін, а мільйони росіян в соціальних мережах пропагують війну і російський державний тероризм", - продовжують волонтери.
"Путін не може контролювати кожного росіянина, росіяни це роблять самі, свідомо і з власної волі. І саме росіяни потім говоритимуть, що в усьому винен тільки Путін. І це при тому, що зараз російські громадяни горять бажанням втопити Україну в крові", - резюмував диктор.
"Захистимо Україну від російської агресії!", - закликають у відеоролику.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, британський політолог розповів, коли слід побоюватися загострення ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?