Бойовик Стрєлков напророкував нову війну в Україні: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков напророкував нову війну в Україні: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков напророкував нову війну в Україні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній "військовий міністр" так званої  ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін  заявив, що війна в Україні неминуча.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал РОЙ ТВ.


В інтерв'ю диверсант Гіркін розповів про те, що виведені з Сирії війська Росії можна використовувати для більш насущних цілей.


"У першу чергу, - на Донбасі, де обстановка останні кілька тижнів стабільно погіршується, і про що мовчать ЗМІ. Тривають запеклі бої, втрати сил "Новоросії" та України, мабуть, обчислюються сотнями поранених у кожної сторони", - сказав Ігор Стрєлков-Гіркін.


"Втрати приблизно однакові, але для української сторони, яка володіє п'ятикратним перевагою, вони менш чутливі, ніж для корпусів. У цілому, там ведуться бої, котрі цілком можна порівняти з боями за аеропорт річної давності", - пояснив Гіркін.


"Через якийсь час ситуація напевно дійде до необхідності реагувати на агресивні дії української влади. Війна на Україні неминуча. Дай Бог, щоб вихід з Сирії влада змогла б реалізувати в перемогу над Україною, в крайньому випадку, порятунок "Новоросії" та республік ЛНР і ДНР", - заявив диверсант.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Гіркін заявив про те, що  президент Росії Володимир Путін боїться воювати в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?