У Львові скандал через ЛГБТ-фестиваль: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові скандал через ЛГБТ-фестиваль: опубліковані фото

У Львові скандал через ЛГБТ-фестиваль: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Активісти  ЛГБТ-спільноти покинули Львів  через скандал, який розгорівся через планування Фестивалю Рівності для сексуальних меншин.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ЛГБТ-організації "Insight" Олени Шевченко.


"Ми поїхали зі Львова", - написала активістка в соцмережі.


Також, на сторінці Фестивалю Рівності в Facebook оприлюднили інформацію про повідомлення щодо замінування готелю "Дністер", в якому знаходилися активісти.


"Швидше за все воно надійшло від кого-то з натовпу, який прагне виманити організаторів Фестивалю Рівності на вулицю. Навіть сидячі "за закритими дверима" ЛГБТ не дають патріотам спокою. Плюс замерзли хлопчики, зігувати набридло. Зараз проводиться евакуація, момент напружений", - повідомили активісти фестивалю.





Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, у Львові ЛГБТ-активістів видворили з готелю "Львів" за підтримки правоохоронних органів і міської адміністрації. Активістів назвали збоченцями і звинуватили в тому, що вони псують імідж Львова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?