Атака на Марш рівності у Львові: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака на Марш рівності у Львові: з'явилися фото і відео

Атака на Марш рівності у Львові: з'явилися фото і відео

У Львові група протестуючих вчинила напад на  Фестиваль Рівності для сексуальних меншин, який провела ЛГБТ-спільнота, незважаючи на судову заборону.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.ТБ.


"Відкриття Фестивалю в розпалі і проходить успішно, тільки от за вікнами маячать якісь дивні особистості в спортивному", - повідомили в соцмережі активісти ЛГБТ-спільноти.


Через деякий час вони додали, що кількість противників фестивалю продовжує збільшуватися.


Представники правоохоронних органів були присутні на місці події, але не вживали ніяких дій, навіть коли противники заходу розбили вікно службової машини.



Відео: канал EuroMaydan



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, під час проведення Фестивалю Рівності з'явилося повідомлення про те, що будівля, в якому проходить захід, замінована. Через це активістів ЛГБТ-спільноти евакуювали. Після всіх пригод  організатори Фестивалю Рівності для сексуальних меншин заявили, що залишають Львів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?