Сепаратизм до добра не доводить: з'явилися нові фото з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратизм до добра не доводить: з'явилися нові фото з Донбасу

Сепаратизм до добра не доводить: з'явилися нові фото з Донбасу
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові фото з території тимчасово  окупованого Росією Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Романа Бочкали.


""Я українець і я цим пишаюсь"- свідчить напис в місці посадки на автобус в Горлівку. Більшість пасажирів живуть в окупації. І їм немов нагадують, ніж потрібно пишатися. І хтось із цих людей напевно відчуває це почуття. Але навряд чи багато...", - розповів журналіст.


"Сюди вони приїжджають за покупками, посилками, грошима. Атмосфера безрадісна. "Може пора закінчувати з ДНР?" "Від нас це не залежить..." В основному така відповідь", - продовжив Роман Бочкала.


"Похмурі бабусі і бліді діти все новими порціями відправляються назад на автобусах з табличками "нерегулярні перевезення". Автобуси відходять один за одним. Як кораблики в Стамбулі", - описав ситуацію журналіст.


"Не потрібно писати в коментах "винні самі". Все і так зрозуміло. Сепаратизм до добра не доводить... Урок, який багато жителів нашої країни все ніяк не винесуть", - підсумував Бочкала.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, з'явилися вражаючі фото  зруйнованих будинків в Авдіївці, якими хваляться проросійські бойовики.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?