Що у Путіна в голові: з'явився новий прогноз по війні на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Що у Путіна в голові: з'явився новий прогноз по війні на Донбасі

Що у Путіна в голові: з'явився новий прогноз по війні на Донбасі
Джерело:  apostrophe.ua

Президент Росії Володимир Путін не стане розвивати  конфлікт на Донбасі, оскільки зацікавлений у знятті санкцій з РФ.


Про це заявив колишній заступник Генерального секретаря Парламентської асамблеї НАТО Саймон Ланн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"Не знаючи, що діється в голові у Путіна, не можна з упевненістю щось прогнозувати. Наскільки мені відомо, він зацікавлений в тому, щоб вести діалог із Заходом з метою скасування санкцій", - сказав Саймон Ланн.


"При цьому нинішній глава Кремля прекрасно розуміє, що для зняття обмежувальних заходів йому потрібно краще вести себе по відношенню до Донбасу. Так що я сумніваюся в тому, що виведення військ РФ з Сирії несе потенційну загрозу ескалації на Донбасі", - пояснив він.


"По-перше, ми не знаємо, які сили він виводить з Близького сходу, а по-друге, невідомо, які у Путіна зараз плани щодо Донбаса. Якщо він насправді хоче скасування санкцій, то йому потрібно буде продемонструвати значний прогрес у виконанні мінських угод. А в такому разі загострення ситуації на сході України виглядає вкрай малоймовірним", - резюмував Ланн.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, політолог Джеймс Шерр розповів, що найвірогіднішим часом  загострення Кремлем ситуації на Донбасі  є осінь 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?