Бідність названа однією з найважливіших активів Росії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бідність названа однією з найважливіших активів Росії: опубліковано відео

Бідність названа однією з найважливіших активів Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look впевнений, що влада Росії робить все для бідності своїх громадян, яка не дозволяє їм самостійно обирати стиль свого життя.

Про це він сказав у відеоблозі на ONLINE.UA.

«Так і живе вся Росія. Більшість регіонів там бідують, але не жебракують, і навітьуявити неможливо, що коли-небудь Якутія буде жити як Аляска. Цього не буде ніколи. До тих пір, поки Росія є імперією, усі надлишки з її провінцій будуть викачуватись», — підкреслив блогер.

Також він висловив впевненість у тому, що «як тільки люди зрозуміють, що вони зможуть жити багатше, краще, успішніше, вони просто підуть звідти».

«Тому що Росії нічого запропонувати їм ані в культурному смислі, ані в технологічному. Бідність людей, що живуть у імперії, є для імперії активом. Активом може бути бідність, хвороба, збиток, залежність. Бідність дуже важлива. За бідність можна платити гроші, що і відбувається дуже часто», — заявив Gorky Look.

Він нагадав, що «бідна людина – іммобільна, вона не може перееїхати, вона не може змінити місце проживання».

«Вона не може обрати собі порядок життя, його ситль, його тип. Вона живе там, де посаджена. Якщо ви думаєте, що можна просто взяти і піти з корабля, що тоне… Бідність є одним з найбільш важливих російських активів, тому за бідність російська влада готова доплачувати. Смішно звучить, але так воно і є», — резюмував блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: "Росіян роблять бідними, аби зберегти імперію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?