Матіос знайшов зв'язок між ЛГБТ-скандалом у Львові і судом над Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Матіос знайшов зв'язок між ЛГБТ-скандалом у Львові і судом над Савченко

Матіос знайшов зв'язок між ЛГБТ-скандалом у Львові і судом над Савченко

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос вважає судилище над українкою Надією Савченко в Росії і ЛГБТ-скандал у Львові елементами гібридної війни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Основним рушійним механізмом для ведення гібридної війни у ​​вигляді створення терористичних організацій з місцевого населення є психологічні та медійні інформаційні акції, спрямовані на те, щоб спотворювати картину реальності і видавати бажане за дійсне", - зазначив він на прес-конференції.
"Зараз ми спостерігаємо одну з найжахливіших провокацій, коли не судовий розгляд, позапроцесуальний і позаправовий розгляд засудження української військової Наді Савченко в місті Донецьк Ростовської області РФ", - сказав Матіос.
"Ці провокації інформаційного характеру відбуваються не тільки з приводу Надії Савченко, а поступово, особливо в знакові для України часи", - додав він.
Матіос нагадав, що в кінці цього тижня в Нідерландах відбудеться референдум щодо асоціації Україна - Європейський Союз.
"І ті події, які відбулися у Львові, не додають в очах малопроінформованого населення Європи і світу про справжні події і справжні причини того, що відбувається в таких поганих проявах, як це було у Львові", - зазначив він, коментуючи заборону ЛГБТ-акції 10 березня і блокування активістів секс-меншин в готелі.
Також історію з нібито зникненням адвоката Юрія Грабовського, який захищає російського військовослужбовця Олександра Александрова, Матіос назвав провокацією, яка покликана очорнити Україну в очах світової громадськості.
Нагадаємо, у Львові керівництво готелю "Львів" за підтримки співробітників правоохоронних органів і міської адміністрації грубо відмовило активістам ЛГБТ-спільноти в поселенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?