Російський націоналіст подав позов до Гааги проти Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський націоналіст подав позов до Гааги проти Путіна

Російський націоналіст подав позов до Гааги проти Путіна
Джерело:  online.ua

Російський націоналіст Володимир Басманов звернувся до Міжнародного трибуналу в Гаазі з проханням розслідувати злочини президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російського політичного журналіста Олега Кашина.
Позов був відправлений 15 березня на ім'я прокурора Фату Бенсуда і зампрокурора Міжнародного кримінального суду Джеймса Стюарта.
На думку Басманова, необхідно почати міжнародне переслідування Путіна через вчинення ним злочинів проти людства і військових злочинів в Росії, Україні, Великобританії та Сирії.
Також націоналіст заявив, що президент Росії винен в переслідуванні, викраденні і вбивстві членів опозиції, анексії українського Криму, війні в Донецькій і Луганській областях України, побудові диктатури в Росії, а також у військових злочинах на території Сирії.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава комітету Державної думи Росії з міжнародних питань Олексій Пушков заявив про те, що Україна не є суверенною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?