Презентація iPhone SE, iPad Pro та інших новинок Apple, всі подробиці: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація iPhone SE, iPad Pro та інших новинок Apple, всі подробиці: опубліковано відео

Презентація iPhone SE, iPad Pro та інших новинок Apple, всі подробиці: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

21 березня в офісі компанії Apple відбулася презентація новинок компанії, серед яких - бюджетний iPhone SE і новий 9,7-дюймовий планшет iPad Pro.


Презентація розпочалася з заяви генерального директора Apple Тіма Кука по  скандальній ситуації з ФБР.


Також Кук зазначив, що в світі використовується один мільярд пристроїв Apple.


Операційний директор Apple Джефф Вільямс розповів, що, завдяки софту Apple, найбільше дослідження хвороби Паркінсона було виконано менше ніж за добу. Просто тому що у його учасників був iPhone. Це дійсно вражає.


А завдяки проекту Apple ResearchKit діагностику і збір даних пацієнтів можна буде проводити віддалено. Спеціальні сенсори аналізуватимуть стан людей і допоможуть передбачити розвиток багатьох хвороб.


Йдеться про те, що CareKit - це оптимальний спосіб моніторингу здоров'я в реальному часі, який дозволить призначати ефективне індивідуальне лікування. На основі CareKit можна створювати додатки, в яких будуть відзначатися симптоми, фіксуватися план лікування і різні показники здоров'я. Цією "медичною картою" можна ділитися зі своїм лікуючим лікарем. Головне, щоб він розібрався у всіх цих даних.



APPLE WATCH


Тім Кук порадував новиною, що Apple Watch - годинник номер один в світі. Новий гаджет не представлений, але є новий модний "в'язаний" двоколірний ремінець.


Зокрема, представлені нейлонові браслети, в тому числі чорний Milanese loop. А шкіряні та силіконові браслети тепер виконані в нових кольорах: блакитний, жовтий, чорний і рожевий.


Крім того, ціна базової моделі Apple Watch знижена до 299 доларів.



iPHONE SE


Подробиці презентації дивіться тут




iPAD PRO


Подробиці презентації дивіться тут





iOS 9.3


Представлено одне з найбільших "проміжних" оновлень операційної системи.


У нотатках на гаджетах з'явилася можливість захисту паролем, а новинний додаток Apple News тепер відстежує основні тренди.


"Нічний режим" в iOS 9.3 знижує частку синього кольору в палітрі дисплея з настанням вечора.


Оновлення iOS доступно відразу після презентації.


Наприкінці презентації Тім Кук заявив, що це, ймовірно, останній анонс новинок Apple в Town Hall.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?