Порошенко пообіцяв скоротити плани мобілізації
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко пообіцяв скоротити плани мобілізації

Порошенко пообіцяв скоротити плани мобілізації

На цьому тижні президент України Петро Порошенко обіцяє підписати указ про демобілізацію 4-ї хвилі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Мариупольские новости.
Президент обіцяє значно скоротити плани з мобілізації.
«Тільки-но я перевірив останні цифри укладення контрактів, які відбулися на початку поточного року, цифри дають нам підстави для оптимізму. В тренувальні та навчальні центри вже направлені 13 тис військовослужбовців, які уклали контракт в цьому році. Це дає можливість значно підсилити і мотивацію, і якість підготовки, і відповідним чином скоротити плани з мобілізації», - сказав Порошенко.
Нагадаємо, секретар РНБО України Олександр Турчинов повідомляв, що рішення про чергову хвилю мобілізації буде прийнято в березні 2016 року, але в разі достатньої кількості контрактників терміни можуть бути перенесені.
Також повідомлялося, що міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак говорив, що необхідність проведення чергової хвилі мобілізації насамперед залежатиме від можливої ​​активізації масштабних бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?