Близький до Саакашвілі депутат розповів, як той будує свою партію
Категорія
Політика
Дата публікації

Близький до Саакашвілі депутат розповів, як той будує свою партію

Близький до Саакашвілі депутат розповів, як той будує свою партію
Джерело:  news.liga.net

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі збирає в свою партію представників громадянського суспільства і депутатів, які хочуть змін в Україні.
Про це заявив депутат від фракції Блок Петра Порошенка Сергій Лещенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Лігу».
«Партії Саакашвілі не існує, існує Рух за очищення, який включає в себе представників громадянського суспільства, членів грузинської команди Саакашвілі і окремих представників нинішнього парламенту, які хочуть справжніх змін в країні», - розповів він.
Також Лещенко додав, що серед можливих варіантів - створення правоцентристської політичної сили.
«Такий варіант розглядається, тому що найбільш ефективно досягти задекларованих громадським об'єднанням цілей можна лише через перемогу на виборах і представленість у владі. Але хочу одразу сказати, що в цій новій партії не буде старих осіб, як не буде професійних політиків, які змінили вже не одну партію», - додав він.
За словами Лещенка, політики, які охоче фотографуються з одеським губернатором, роблять це тільки заради свого власного піару.
«Ми бачимо на фотографіях в Facebook поруч з Саакашвілі Горбаля, Рудика або Катеринчука і чуємо спекуляції, що він збирає політичний секонд-хенд. Не варто звертати уваги - такі фотографії - не більше, ніж самопіар цих політиків. У нас всередині руху на цей рахунок була дуже відверта розмова з Саакашвілі. Ми прийшли до консенсусу, що якщо це буде нова партія, то повинна складатися з нових осіб: 20+ за віком. Це не буде паровоз, який подарує нове життя персонажам, які вийшли в тираж», - підкреслив він.
Крім того, політик зазначив, що «Порошенко із задоволенням би зараз звільнив Саакашвілі, але не може цього зробити, позаяк тим самим ще більше підніме тому рейтинг».
«Саакашвілі ж використовує посаду з максимальною користю для нової політичної платформи», - резюмував Лещенко.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Саакашвілі заявив про початок створення своєї політичної партії, яка має намір взяти участь в парламентських виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?