У Стеця розповіли, навіщо бойовики ДНР женуть своїх під кулі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Стеця розповіли, навіщо бойовики ДНР женуть своїх під кулі

У Стеця розповіли, навіщо бойовики ДНР женуть своїх під кулі

Позаштатний радник міністра інформації в АТО Олександр Бригинець розповів про те, що в Авдіївці бойовики вбивають своїх же.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника Юрія Стеця.
"Стежу за цим божевіллям. Вони ніби навмисне женуть своїх на кулі... Це що? Самозачистка? Думаю, ні! Думаю, план страшніше і простіше: кожен вбитий роз'єднує країну. Сім'ї, друзі та знайомі загиблих починають ненавидіти нас, хоча ще вчора були прихильниками України, так і самі "бойовики" з місцевих - це часто інфантильні чоловіки, які не наважилися піти від своїх спідниць з окупованих територій і, з огляду на перемир'я, просто сподівалися відсидітися десь на блок-посту і заодно заробити. Не вийшло... Тепер вони - їх смерті - несуть горе своїм сім'ям і всій Україні. Деякі тікають прямо з фронту - "заградотряди" РФ їх ​​вбивають... Деякі здаються нам, якщо вдається доповзти", - розповів Бригинець.
За його словами, очевидно, що така поведінка бойовиків - "передсмертна істерика".
"У всіх випадках очевидно, що це передсмертна істерика. Командири, які думають про майбутнє, не знищують свою армію. А далі - або окуповані території готуються до капітуляції, або розраховують, що гібридні російські окупаційні війська замінить кадрова російська армія", - зазначив радник міністра.
Раніше повідомлялося, що 20 березня на підступах до Ясинуватської розв'язки йшов запеклий бій, а промислова зона Авдіївки піддалася обстрілу з великокаліберних мінометів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?