Яценюк розповів, чи готовий залишити крісло прем'єра
Категорія
Україна
Дата публікації

Яценюк розповів, чи готовий залишити крісло прем'єра

Яценюк розповів, чи готовий залишити крісло прем'єра

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що готовий прийняти будь-яке рішення щодо коаліції і долі Кабінету міністрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Яценюк наголосив на необхідності співпраці з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком, міжнародними установами, "які допомагають Україні в тому випадку, якщо Україна допомагає сама собі".
"Саме для цього нам необхідна, в першу чергу, політична стабільність", - сказав прем'єр.
"Політична відповідальність всіх політичних сил, які в 2014 році перемогли на виборах, які формували коаліцію, які повинні орієнтуватися не на тимчасові рейтинги власних політичних сил, а на рейтинги країни і зростання промислового виробництва майже на 8% і оціночне зростання валового внутрішнього продукту в минулому місяці майже на 1% - ось те, за що повинні боротися всі політики в країні", - підкреслив він.
"Я сподіваюся, що в найкоротші терміни політична криза буде вирішена. Я чітко заявляв про два шляхи виходу з цієї кризи - я прийму будь-який з цих шляхів і чекаю подальшого рішення як парламентської коаліції, так і, в першу чергу, найбільшої фракції "Блоку Петра Порошенка" і персонально президента", - заявив Яценюк.
Нагадаємо, Яценюк погодився покинути свій пост за умови, що в уряді за парламентською фракцією "Народного фронту" залишаться міністерства внутрішніх справ і юстиції та посада голови Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?