Бойовик Стрєлков знайшов у російській владі біса: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков знайшов у російській владі біса: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков знайшов у російській владі біса: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Колишній ватажок бойовиків Донбасу, російский диверсант Ігор «Стрєлков»-Гіркін  розповів про чиновників, що одержимі бісом срібролюбства, які оточують президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Гіркіна у youtube.

«Мені розповіли, що один дуже великий чиновник відвідав мінералогічну колекцію геологічного музею у Єкатеринбурзі. І йому, з урахуванням його дуже високого статусу, дали потримати самородок золота. І він не міг розтиснути пальці, йому насильно розтискали пальці», — сказав він.

За словами Стрєлкова, така поведінка високого чиновника, «чи то із уряду, чи то з адміністрації президента», є дуже показовою для оточення Путіна.

«От, що з цих людей, коли він, схопивши золото, не може навіть відпустити руку, про що це говорить? Це ясно, що в цій людині сидить біс срібролюбства, і у цієї людини цей біс сидить дуже конкретно», — додав він.

Також Гіркін висловив упевненість у тому, що більшість людей, які «прийшли разом з Путіним, оточення значне, його корпус, його люди, то їх рівень – от, схопив і тримай».

«Правильно Йосип Вісаріонович (Сталін - Ред.) сказав — «Кадри вирішують все». Якщо ставити на керівництво патентованих злодюг керувати найкориснішими речами, то результат буде відповідати не задуму, а рівню менталітету цих людей», — резюмував він.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гіркін жорстко розкритикував людей Путіна, здатних "лише на розпил і відкат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?