У РФ зробили несподіваний висновок про прихильників "Новоросії"
Категорія
Політика
Дата публікації

У РФ зробили несподіваний висновок про прихильників "Новоросії"

У РФ зробили несподіваний висновок про прихильників "Новоросії"

Російськй журналіст і блогел Павло Пряніков поділився думкою про  сприхильників “Новоросії”  та їх ставлення до Майдану.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Прянікова.


"Мені ось що цікаво. У Новоросії не так давно був вождь - двічі судимий за крадіжки, рецидивіст Віктор Янукович. А якщо б його не скинули повсталі на Майдані, цей шапкар задовольняв би Новоросію як правитель? Як вони думають, Крим би залишився в складі України, на Донбасі не було б війни? Тобто умовний московський диванний інтелігент-новорос зараз би сидів перед комп'ютером і писав, як добре, що залишився Янукович, залишилася цілою Україною, фашизм не пройшов", - написав блогер.


За його словами, ті, хто виступає проти Майдану, виступає за український Крим.


"Тобто цей інтелігент-новорос кляне Майдан, але тільки завдяки Майдану Крим і став російським? А не було б Майдану - і Крим залишався б українським. Так за що в підсумку новороси виступають? Проти Майдану - значить, за український Крим. За російський Крим - значить, і за Майдан, і за дії правосеків", - зазначив Пряніков.


Раніше глава Центру українських досліджень Інституту Європи РАН і російський фахівець по Україні Віктор Мироненко заявив, що  згадати проект "Новоросія" та окупувати частину України президенту Росії Володимиру Путіну порадили. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?