Соцмережі обурило звільнення прокурорів Сакварелідзе: українцям плюють в обличчя
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі обурило звільнення прокурорів Сакварелідзе: українцям плюють в обличчя

Соцмережі обурило звільнення прокурорів Сакварелідзе: українцям плюють в обличчя
Джерело:  online.ua

Соцмережі обурила ситуація з масовим звільненням прокурорів з команди заступника генерального прокурора України Давида Сакварелідзе, які брали участь у справі "діамантових" прокурорів.
"Ну що, пам'ятаєте розповіді тварюк типу Севрука, що все нормально, вивели за штат ГПУ в рамках звичайної процедури і т.п. Гнилу сутність подібних рішал наочно видно - хлопців тупо звільняють. Вони відкрито плюють в обличчя всім українцям, впевнені в тому, що ніхто не в змозі їм перешкодити, в своєму маленькому світі і хворобливій уяві вони вирішили, що можуть все. Пора їм показати ху із ху...", - пише Alex N Alex Noyt.
"За моєю інформацією, позавчора Шокін відніс президенту проект "підозри" (повідомлення про підозру) Сакварелідзе. Добро не отримав і вирішив відігратися на команді - звільнити всіх співробітників Генінспекції. Молоді співробітники, яких Давид так ретельно відібрав і які, повіривши в можливість змін, так рішуче проявили себе з діамантовими злодюгами, звільнені всі! В цій службі на чолі з Сакварелідзе просто не залишилося співробітників! Знаєте, якби я був агентом Путіна (або Юлі), зацікавленим у знищенні залишків президентського рейтингу, я б діяв саме так - через Шокіна", - обурений Карл Волох.
"Прикро буде Порошенку усвідомити, що втратив рейтинг і перспективу другого терміну через Шокіна і клоунів з генпрокуратури. А доведеться",- пише Vakhtang Kipiani.



Шокін - корумпований совковий паразитуючий старпер. Це розуміють всі, крім 15-20 анонімних говноїдів укртвітора", - вважає Все Плохо.



Нагадаємо, глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука запросив прокурорів з команди заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе, яких звільнили, до себе в Луганськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?