У мережі з'явилося незвичайне трактування конфузу Обами і Кастро
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилося незвичайне трактування конфузу Обами і Кастро

У мережі з'явилося незвичайне трактування конфузу Обами і Кастро
Джерело:  online.ua

В мережі спробували пояснити  конфуз, коли президент США Барак Обама хотів поплескати свого кубинського колегу Рауля Кастро по плечу, однак той перехопив його руку і підняв її вверх.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Дмитра Громова в Facebook.
"Ніхто вже не пам'ятає, а я ось пам'ятаю. Кастро зовсім не відштовхнув руку Обами, який поліз обніматися. Він просто спробував разом з нетямущим Обамою зобразити традиційний кубинський жест дружби", - пише Громов.
Нагадаємо, президент США вперше за 80 років відвідав Кубу.  Барак Обама 21 березня зустрівся в Гавані з головою Державної ради Куби Раулем Кастро.
Також повідомлялося, що відомий російський художник  Сергій Йолкін опублікував карикатуру президента США Барака Обами, який почав історичний візит на Кубу, зобразивши його балансуючим на земній кулі за аналогією з картиною Пікассо "Дівчинка на кулі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?