Стало відомо про поповнення в родині Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про поповнення в родині Порошенка

Стало відомо про поповнення в родині Порошенка

Перша леді Марина Порошенко відвідала марафон дефіле модної марки національного одягу Ruta, після якого розповіла, що в черговий раз стала бабусею.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Комсомольску правду

.


Після показу Марина Порошенко чесно позувала перед камерами з усією родиною і дуже коротко розповіла журналістам, що прийшла на показ Ruta тому, що в ньому є благодійна складова - частина коштів від продажу колекційних речей піде на підтримку конкурсу дітей з обмеженими можливостями "Золотий птах", який відбудеться в травні в Вінниці, ну, а ще тому, що вважає українських дизайнерів найкращими.


Після цього перша леді почала відповідати на питання Каті Осадчої, але голосно настільки, що всі, наприклад, почули, що в родині Петра Порошенка народилася онучка, яку назвали Єлизаветою.


Нагадаємо, що у Петра Олексійовича вже є онук Петя, який народився в 2014 році - це син 31-річного Олексія Порошенка. Мабуть, він вирішив не зупинятися на досягнутому. Всі гості пораділи за сім'ю гаранта, яка планомірно вирішує демографічну проблему в країні.


Також повідомлялося, що

Марина Порошенко поділилася своїми секретами приготування масленичних млинців

і розповіла, що любить на сніданок її чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?