Сакварелідзе виступив із новою гучною заявою про Шокіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Сакварелідзе виступив із новою гучною заявою про Шокіна

Сакварелідзе виступив із новою гучною заявою про Шокіна

Заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що генпрокурора Віктора Шокіна і "діамантових" прокурорів пов'язують якісь справи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.


За його словами, справа "діамантових" прокурорів стала рубіконом для української прокуратури.


"У нашому провадженні близько 40 корупційних справ, але все якось замкнулося на справі "діамантових" прокурорів. Чому? Тому що генпрокурор Віктор Шокін в цій справі виступає як найзапекліший адвокат і захисник Корнійця і Шапакіна. Наближених до нього людей", - заявив Сакварелідзе.


"Є такий термін - керуючий справами. Ось Корнієць сам по собі "керуючий справами" Шокіна. Є також інформація, що деякий час він був його водієм. Це доводиться вилученими у Корнійця документами, які прив'язують його до Шокіна", - додав він.


Сакварелідзе заявив, що його і його команду обдурили, пообіцявши провести реорганізацію відділу, а насправді зараз їх всіх намагаються дискредитувати і звільнити.


За його словами, якщо система кардинально не зміниться, то в Україні продовжиться "такий же дерибан".


Раніше Інтерфакс-Україна повідомив, що Сакварелідзе зустрічався з Шокіним, який так і не зміг пояснити ситуацію зі звільненням слідчих.


«Він (Шокін, - Ред.) перебуває на роботі, він зі мною розмовляв і сказав, що не розуміє, чому я це роблю. Я теж не розумію, чому генеральний прокурор опускається до такої міри і розправляється з рядовими слідчими Генпрокуратури», - сказав він.


За його словами, під час розмови Шокін не пояснив, чому звільняє цих співробітників Генпрокуратури.


«Він сказав, що нікого не звільняє, але ось у мене на руках конкретні дані - повідомлення про звільнення наших співробітників», - додав він.


Нагадаємо,

соцмережі обурила ситуація з масовим звільненням прокурорів

з команди заступника генерального прокурора України Давида Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?