Ляшко помахав рукою коаліції і напророкував прихід "тушок"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко помахав рукою коаліції і напророкував прихід "тушок"

Ляшко помахав рукою коаліції і напророкував прихід "тушок"
Джерело:  online.ua

Депутати від Радикальної партії відкликали свої підписи під коаліційною угодою, а лідер «радикалів» Олег Ляшко розповів про участь «тушок» у майбутній коаліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Олег Ляшко передав Володимиру Гройсману (документ), що він відкликає підписи своїх депутатів з-під коаліційної угоди. Таким чином, на сьогодні там залишається менше 226 підписів. Учасники наради зійшлися на тому, що є сумніви в існуванні на сьогоднішній день коаліції", - сказав депутат фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар, передає Українська правда.
Тим часом сам Ляшко, виступаючи перед журналістами, заявив про переговори двох найбільших фракцій Верховної Ради (Блоку Петра Порошенка і «Народного фронту» - Ред.) про створення нової коаліції за участю "тушок" (депутатів, які продали свої голоси - Ред.) , повідомляє Інтерфакс-Україна".
«За останньою інформацією, наші відомі фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" хочуть створювати коаліцію на двох. Все б нічого, якби не одне "але". На двох у них 216 голосів... Тому вони хочуть робити коаліцію на двох разом з "тушками", при цьому прикриваються рішенням Конституційного суду", - сказав лідер «радикалів».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про висунення фракцією БПП кандидатури Володимира Гройсмана на пост прем'єра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?