Бої під Донецьком: жителі окупованих територій шлють ВСУ поради
Категорія
Україна
Дата публікації

Бої під Донецьком: жителі окупованих територій шлють ВСУ поради

Бої під Донецьком: жителі окупованих територій шлють ВСУ поради
Джерело:  online.ua

Журналіст Роман Бочкала розповів нові подробиці про бої в промзоні Авдіївки і повідомив про пропозицію місцевого жителя українським бійцям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"З приводу Авдіївської промзони. Тут мені люди з окупованої Ясинуватої пишуть. Нормальні люди. Не обдолбані "ватою". Хоча ті теж шлють "теплі" листи... Але одразу в бан. Так ось, сепари дуже рішуче налаштовані відбити промзону. Підтягують живу силу, техніку, БК. У лобову не вийшло. Хочуть взяти українських військових в оточення. З цього приводу нижче наводжу, як на мене, досить розумну пропозицію місцевого жителя", - пише Бочкала.
"Моя порада нашим - звільнити Васильєвку і висоту, яка біля кладовища на краю Ясинуватої. Це буде крутіше, ніж промзона. Червоною стрілкою вказано маршрут сепарів - це буває часто. Дорога, якою вони виїжджають на трасу і потім їдуть на промзону. А чорним відзначена висота. З цієї точки пост ДАІ, як на долоні - відстань до нього близько 2 км", - передає він.



"Від себе додам. Подібне не раз спадало на думку воїнам ВСУ. Але є нюанс. "Звільнити Васильєвку"- значить порушити Мінські домовленості. Противник цинічно на них плює, ми ж намагаємося дотримуватися. Це дуже подобається Штайнмаєру і Ко. А ми за мир. Б'ємося зі зв'язаними руками... Вся ця ситуація ще раз доводить - будь-які домовленості з терористами не варті й паперу, на якому написані", - резюмував він.
Нагадаємо, в мережі з'явилося відео запеклого бою під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?