Мережу насмішило відео інтервью чиновника з Росії на фоні падаючих людей
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу насмішило відео інтервью чиновника з Росії на фоні падаючих людей

Мережу насмішило відео інтервью чиновника з Росії на фоні падаючих людей
Джерело:  YouTube

У Росії заступник мера міста Литкаріно Сергій Дьячков у коментарі місцевому телеканалу розповів про нові експонати для військового меморіалу, а за його спиною у цей час кілька разів падали мешканці міста, змушені оминати снігові замети біля цього меморіалу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.

«Цього року ми отримали ще дві гаубиці для формування нашої алеї слави», — говорить чиновник, а за його спиною у цей час падають дві жінки.

Далі він продовжує щодо «трьох одиниць бронетехніки», а над його плечем знову видно падіння людини.

«Дорожки, освітлення, сміттєві баки, лавочки, для того, аби наші мешканці могли комфортно провести час», — розповідає Дьячков, у той час як падають ще двоє.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, колишній ватажок бойовиків на Донбасі Ігор Стрєлков-Гіркін розповідав, як один з великих російських чиновників не зміг відпустити золотий злиток, який йому дали потримати в музеї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?