У Путіна визнали, що на Донбасі воюють росіяни
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна визнали, що на Донбасі воюють росіяни

У Путіна визнали, що на Донбасі воюють росіяни
Джерело:  Новини Донбасу

У Росії визнали, що, незважаючи на те, що на території окупованого бойовиками Донбасу немає російських військовослужбовців, там є росіяни, які "солідарні" з бойовиками.


Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков в ефірі каналу ТВЦ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


"На Донбасі не було і немає російських військ. Чи були на Донбасі громадяни Росії? Були. Чи є вони там? Так. Ви знаєте про величезну кількість росіян, які мають почуття солідарності з тими, хто живе на Донбасі. І напевно вам відомі настрої, які є серед цих людей", - заявив Пєсков.


Також він зазначив, що жителі Донбасу "в страху перед озброєними силами України, які їм реально загрожують", і заявив, що "сама Україна відторгнула" місцевих жителів окупованих територій, які збираються продовжувати боротися і "відстоювати свою безпеку".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, члени спеціальної моніторингової місії  ОБСЄ заявили про участь російської армії в конфлікті на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?