З'явилися вражаючі фото боїв на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися вражаючі фото боїв на Донбасі

З'явилися вражаючі фото боїв на Донбасі
Джерело:  online.ua

З'явилися нові приголомшливі фото з зони проведення бойових дій на тимчасово окупованому Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського фотографа Дмитра Муравського.


На зафіксованих Муравським фото, які він назвав "Страхи війни", можна побачити, як українські військовослужбовці ведуть боротьбу за відновлення справедливості і возз'єднання України.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що російських військовослужбовців на Донбасі немає, але там є росіяни, які "солідарні" з думкою ополчення і допомагають йому.


Також, що 26 березня  група медиків-волонтерів з Дніпропетровська потрапила під Авдіївкою під обстріл, коли евакуювала поранених солдатів в госпіталі. Заступника головного лікаря Дніпропетровської лікарні імені Мечникова Юрія Скребцова контузило і його евакуювали в госпіталь в Красноармійську. Ще вісім поранених військовослужбовців евакуювали в медичні центри.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?