Анексія Криму: в Росії придумали нове виправдання
Категорія
Україна
Дата публікації

Анексія Криму: в Росії придумали нове виправдання

Анексія Криму: в Росії придумали нове виправдання
Джерело:  Крим.Реалії

До кінця лютого 2014 року в Україні перебувала "дуже велика кількість" російських військовослужбовців, однак, не настільки велика, як було прописано.


Про це заявила представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Крим.Реаліі.


Про це Захарова розповіла в ході обговорення пункту Будапештського меморандуму, в якому йдеться про те, що підписанти повинні "утримуватися від погрози силою і застосування проти територіальної цілісності або політичної незалежності України, що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України".


"Угода про базування Чорноморського флоту. Згідно з цією угодою, яка була підписана з Україною, на території цієї країни могло знаходитися певна кількість збройних сил, військових людей", - заявила Захарова,


Коли кореспондент зауважив, що російські військові не повинні були висаджуватися, а, тим більше, висаджуватися в Верховній раді Криму, Захарова відповіла: "Ніде не написано, що вони не повинні були висаджуватися. Це Ви зараз придумали на ходу".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  після анексії Криму Росією і проведення "націоналізації", влади окупантів розпродали по частинах все виноградники Масандри в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?