Стало відомо, яку військову техніку українці відносять в ломбарди
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, яку військову техніку українці відносять в ломбарди

Стало відомо, яку військову техніку українці відносять в ломбарди
Джерело:  online.ua

Військову техніку в деяких українських ломбардах приймають в якості застави для видачі кредиту.


Про це ONLINE.UA повідомили самі учасники ринку ломбардів.


Вони прогнозують, що з початком масштабної демобілізації в 2016 році ця тенденція тільки посилиться. У Національній комісії з регулювання ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг) інформацію про прийом ломбардами військової техніки підтвердили.


"Про такі випадки повідомляли в минулому році, - говорить член Нацкомфінпослуг Денис Ястреб, - Йшлося про тепловізори, що належать військовим, які повернулися із зони АТО. Їм тепловізори були подаровані волонтерами".


Однак, за словами Дениса Яструба, повідомлення з приводу передачі тепловізорів в ломбарди носили неофіційний характер.


З офіційною заявою до комісії ніхто з такого приводу не звернувся: "Якби заявили офіційно, то ми б направили таку заяву в правоохоронні органи з проханням розібратися в ситуації, так як комісія не має повноважень контролювати якість і походження заставного майна ломбардів".


За словами Яструба, ломбарди піднаглядні комісії тільки в якості фінансових установ.


Більше інформації щодо прийому військової техніки в ломбардах  читайте на ONLINE.UA: "Українці понесли військову техніку в ломбарди".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?