Опальний ватажок ДНР розповів про злочини бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Опальний ватажок ДНР розповів про злочини бойовиків на Донбасі

Опальний ватажок ДНР розповів про злочини бойовиків на Донбасі
Джерело:  aleksandr-skif.livejournal.com

Один з опальних ватажків ДНР, колишній командир батальйону "Восток" Олександр Ходаковський розповів про потужне виробництво наркотиків у окупованій Горлівці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Ходаковського.

"Хтось знає що-небудь про особливий цех на території горлівського "Стиролу", що до війни випускав медицинські препарати наркотичного вмісту? Що з ним зараз? За нашими даними, він працює досі», — повідав бойовик.

Також Ходаковський заявив, що «це потужне промислове виробництво, потрапити на яке неможливо».

«Спроби зробити закупки знеболюючих препаратів для воюючих присікалися, щоб про його роботу не дізналися на стороні, хоча на самому початку війни ми це робили дуже спокійно. Одиниці тих, що знають правду, на яких вдавалося вийти, зникали так швидко, що нічого не встигали й розповісти", — додав він.

Ходаковський зазначив також, що на окупованій бойовиками території виник надлишок зброї на руках у криміналітета.

"Випадки розбійних нападів із застосуванням зброї, що почастішали, — наслідок, у тому числі, дикої мілітаризації угруповань, в арсеналі яких не просто АК і ПМ (Автомат Калашникова і пістолет Макарова — Ред.), як було раніше, але й ПТУРси (протитанкові керовані ракети — Ред.) і миномети», – додав він.

Опального ватажка «особливо непокоїть потенціальне зрощення криміналу і влади».

«Не секрет, що у керма влади часто знаходяться люди, що мають яскраве кримінальне минуле, або схильність до криміналу, і ці люди стають головами адміністрацій, введені у політику і управління", — резюмував він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Захарченко розповів про другу війну, яку ведуть бойовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?