У Росії на прикладі американця показали, що Путін - гопнік
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії на прикладі американця показали, що Путін - гопнік

У Росії на прикладі американця показали, що Путін - гопнік

Вищі керівники Росії, серед яких був і президент РФ  Володимир Путін, під час візиту Держсекретаря США Джона Керрі до Москви показали свої найгірші якості  і виявились банальними "гопніками".


Таку думку висловив російський журналіст Аркадій Бабченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook публіциста.


Ілюструючи свої враження він опублікував епізод бойової біографії Керрі за його участі у війні у В'єтнамі.


«Попавши у засідку, Керрі «наказав катерам розвернутися до берега і атакувати позиції В'єтконга», він «майстерно керував» вогнем з катерів і координував розгортання південнов'єтнамських військ (як написано у наградній записці, підписаній адміралом Зумвалтом)», — написав він.


Крім того, Бабченко додав, що бойова біографія Керрі включала в себе ще один неординарний вчинок: «Підійшовши на більш коротку відстань, катер Керрі потрапив під вогонь з РПГ (ручного протитанкового гранатомета — Ред.). Щойно катер пристав до берега, в'єтконгівський гранатометник вискочив з укриття і побіг навтьоки. Стрілок на катері відкрив вогонь і поранив його в ногу. Доки інші катери, наблизившись, відкрили загороджувальний вогонь, Керрі вистрибнув на берег, догнав і вбив в'єтконгівця, заволодівши його вже зарядженою ракетною установкою».


«Командир Джона Керрі підполковник Джордж Елліот у розмові з Дугласом Брінклі у 2003 році пошуткував, що не знав, що робити: чи віддати під суд Керрі за те, що лодка причалила до берега без наказу, чи нагородити його медаллю за спасіння екіпажу", — додав російський журналіст.


«Джон Форбс Керрі, шісдесят восьмий Державний секретар США, тричі кавалер Пурпурного серця, кавалер Срібної Зірки і Бронзової Зірки, чотири рази поранений лейтенант ВМС США. Один з осколків досі у нього в нозі. І гопніки", - резюмував Бабченко, натякаючи на прийом, що влаштували американцю в Москві.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, під час візиту Керрі до Москви  посланець Обами обговорив з Путіним ситуацію в Україні та питання звільнення українки Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?