Кількість жертв страшного теракту в Пакистані перевищила 70 осіб: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кількість жертв страшного теракту в Пакистані перевищила 70 осіб: з'явилося відео

Кількість жертв страшного теракту в Пакистані перевищила 70 осіб: з'явилося відео

Унаслідок вибуху в парку пакистанського міста Лахор, за останніми даними, загинуло 72 людини, серед них 29 дітей. Поранення отримали 315 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, яке цитує Сіньхуа.
Як повідомляє lenta.ru, смертник влаштував вибух біля входу в парк, поблизу дитячого сектора і квиткових кас. Вибираючи таке місце, він розраховував на максимальну кількість постраждалих, зазначили в поліції. За попередніми даними, у терориста було від восьми до десяти кілограмів вибухівки.
Співробітники правоохоронних органів також виявили поблизу тіла терориста його посвідчення особи. Як вказується в документі, це житель міста Музаффаргарх провінції Пенджаб, який народився 1 січня 1988 року. Посилений загін поліції провів рейд за місцем його проживання і затримав 15 осіб, в тому числі двох братів.
У момент вибуху парк був переповнений відвідувачами. Відзначити свято Пасхи сюди прийшли християни, які є в Пакистані релігійною меншиною.
Відповідальність за напад взяло на себе пов'язане з «Талібаном» терористичне угрупування «Джамаат-уль-Ахрар». Екстремісти заявили, що їх метою були християни.


Відео: redazione globalnotizie
Раніше повідомлялося, що в другому за величиною місті Пакистану - Лахорі стався теракт, жертвами якого стали 65 осіб, ще понад 280 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?