З'явилося відео гучної заяви Порошенка про Ахметова і Бойка
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося відео гучної заяви Порошенка про Ахметова і Бойка

З'явилося відео гучної заяви Порошенка про Ахметова і Бойка
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко 28 березня відвідав Краматорськ в Донецькій області

і розповів, що якщо олігарх Рінат Ахметов чи глава "Опозиційного блоку" Юрій Бойко візьмуть участь у виборах і переможуть, то він буде працювати з ними разом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Donbas Public TV.


Президент зазначив, що вибори повинні пройти відповідно до Мінських домовленостей, і результати виборів повинні бути реальним вибором українського народу, який живе в окупованому Донбасі.


"Мінські угоди передбачають абсолютно чітко, що відновлення українського суверенітету на окупованій частині Донбасу має відбутися шляхом виборів", - сказав президент.


"Якщо хто-небудь, хто не забруднив руки в крові, хто тримає Україну в серці, прийме рішення брати участь в цих виборах і буде обраний народом Донбасу, я як президент України буду мати з ним справу", - повідомив Порошенко.


"Разом будемо працювати над поліпшенням ситуації на Донбасі, вирішенням соціальних питань, вирішенням питань інфраструктури та іншим", - резюмував президент України.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,

Петро Порошенко звернувся до російських військових з вимогою звільнити землю України від військ і військової техніки країни-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?