Аваков обізвав людей Шокіна за бажання допитати посла США
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков обізвав людей Шокіна за бажання допитати посла США

Аваков обізвав людей Шокіна за бажання допитати посла США

У Генеральній прокуратурі України не виключають можливості допиту посла США в Україні Джеффрі Пайетта у справі про зниклі гроші гранту США, незважаючи на його дипломатичну недоторканність.


Про це заявив заступник Генерального прокурора Юрій Столярчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Якщо слідчий переконається сам, і переконає процесуального керівника, що ситуація екстраординарна, що треба почути думку посла Пайетта, напевно вони захочуть дізнатися і мою думку, то в чому проблема?", - сказав Столярчук.


"Якщо є якісь застереження, порадимося, можливо, з кимось, може, з генпрокурором. Може, ми дійсно робимо дурні кроки. Я не знаю. Але в чому проблема допитати пана Пайетта?" - висловив свою думку з цього приводу заступник Генпрокурора.


"Хто їм формує такі ідіотські смисли?: ГПУ не виключає допит посла США @GeoffPyatt у справі про нібито зниклі американські гроші", - написав у Twitter міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Джеффрі Пайетт розповідав про те, куди пішли гроші, які виділили в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?