Саакашвілі звернувся з жорсткою вимогою до Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі звернувся з жорсткою вимогою до Порошенка

Саакашвілі звернувся з жорсткою вимогою до Порошенка

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі звернувся до президента Петра Порошенка з вимогою прокоментувати звільнення заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.
"Я був свідком того, що коли Давида Сакварелідзе призначали в Одесу, президент дав йому мандат допомогти мені боротися з мафією і навести лад. Він порушив цілу серію кримінальних справ щодо махінацій, пов'язаних з Ківаловим, з мерами міст по всій Одеській області, а також з місцевими представниками блоку Петра Порошенка. Сьогодні його зняття обгрунтували листом, підписаним главою Одеської мафії Ківаловим і міжнародним шахраєм Голубєвим, представником БПП. Прецедент, коли прокурора знімають на офіційну вимогу місцевого, до того ж, поміченого в сепаратизмі, організованого кримінального угрупування, матиме дуже тяжкі наслідки для країни", - прокоментував звільнення Сакварелідзе одеський губернатор.
Саакашвілі висловив упевненість, що президент повинен висловити свою думку з цього приводу.
Це той випадок, коли президент, як гарант конституції, повинен висловити свою позицію недвозначно, чітко і різко. І не тому, що це буде на користь кого-небудь з нас, а заради державності, цілісності і великого майбутнього України", - зазначив політик.
Нагадаємо, 29 березня генеральний прокурор Віктор Шокін звільнив свого заступника Давида Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?