Що було в червоній валізі Керрі: у Путіна відкрили таємницю
Категорія
Світ
Дата публікації

Що було в червоній валізі Керрі: у Путіна відкрили таємницю

Що було в червоній валізі Керрі: у Путіна відкрили таємницю
Джерело:  online.ua

У червоній валізі, яку держсекретар США Джон Керрі носив із собою в ході візиту до Москви, були просто документи до перемовин.
Про це розповів заступник голови російського МЗС Сергій Рябков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Там були просто документи до переговорів з Лавровим і Путіним", - сказав він журналістам.
Нагадаємо, переговори президента РФ Володимира Путіна і Джона Керрі відбулися минулого четверга. На початку бесіди з держсекретарем США в Кремлі Путін звернув увагу на те, що глава американської дипломатії сам виніс свою валізку з літака, і припустив, що той привіз із собою гроші, щоб торгуватися з Росією.
"Сьогодні, коли побачив, як ви спускаєтеся з літака і несете свої речі, я трошки засмутився. З одного боку, це дуже демократично, з іншого боку, думаю: зовсім погані справи в США, навіть нікому допомогти держсекретареві валізу винести", - намагався пожартувати президент РФ.
У відповідь Керрі пообіцяв президенту РФ показати, що у нього в портфелі, коли зустріч продовжиться віч-на-віч. Пізніше він відмовився розкрити, що міститься в його валізі, помітивши, що про це знають тільки він і Путін.
"Це секрет. Тільки президент Путін і я знаємо, що там", - сказав Джон Керрі після переговорів, відповідаючи на прохання журналістів розкрити таємницю його валізи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?