У МЗС заявили, що зробили Росії щедру пропозицію щодо Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

У МЗС заявили, що зробили Росії щедру пропозицію щодо Савченко

У МЗС заявили, що зробили Росії щедру пропозицію щодо Савченко
Джерело:  Тиждень.ua

У Міністерстві закордонних справ України назвали "дуже щедрою пропозицією" варіант  обміну незаконно засудженої в Росії українки Надії Савченко на двох спецназівців РФ..
Про це заявив заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Тиждень.ua
Водночас Пристайко заявив, що Бут і Ярошенко, які відбувають покарання в США, до обміну на Савченко не мають жодного стосунку.
"Ми ще раз хочемо нагадати, що ті люди, які заарештовані і відбувають покарання в США, - це люди, яким американська юриспруденція визначила термін покарання. І ніякого відношення до нашої Надії Савченко це не має", - підкреслив Пристайко.
Також він зазначив, що готовність президента України Петра Порошенка провести обмін Савченко на групу росіян, яких утримують в США і серед яких два російських спецназівця Євген Єрофєєв і Олександр Александров, є "дуже щедрою пропозицією".
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар американського посольства в Москві Вільям Стівенс заявив, що  у Вашингтоні не розглядають можливості обміну Савченко на росіян, які відбувають покарання в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?