Війна на Донбасі: американські розвідники дали новий прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: американські розвідники дали новий прогноз

Війна на Донбасі: американські розвідники дали новий прогноз
Джерело:  online.ua

У другому кварталі 2016 році конфлікт на окупованій території Донбасу не закінчиться, але проросійські бойовики навряд чи будуть проводити великі наступальні операції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прогноз американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor.


Аналітики прогнозують скорий політичний струс в Україні, в процесі якої відбудеться зміна Кабінету міністрів і переформатування правлячої коаліції.


Можливість проведення дострокових виборів вони оцінили як малоймовірну, але заявили, що велика ймовірність того, що прем'єр-міністра Арсенія Яценюка змінить на його посаді нинішній спікер парламенту Володимир Гройсман і приведе новий уряд.


Також в Stratfor відзначили, що в другому кварталі 2016 року Міжнародний валютний фонд, швидше за все, відновить фінансову підтримку, і Україна повинна залишитися на плаву в плані економіки.


У приватній розвідці прогнозують, що, з огляду на політичну нестабільність в Україні, Київ навряд чи буде слідувати ключовим політичним аспектам Мінських угод, таких як: надання автономії сепаратистським регіонам (окупованій частині Донбасу, - ред.), і проведення виборів на Донбасі.


Відносно ситуації на Донбасі, аналітики вважають, що конфлікт на сході України не закінчиться, хоча великі наступальні операції з боку сепаратистів навряд чи будуть.


У той же час, Київ буде продовжувати протистояти проросійським сепаратистам, з одного боку, і крайнім правим ультранаціоналістичним угрупованням з іншого боку, але українська влада не впаде.


Повний прогноз  читайте на ONLINE.UA: "Путін буде брязкати зброєю, а війна на Донбасі не закінчиться - прогноз приватної розвідки США".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?