Фракція Порошенка в Раді поповнилася ще одним нардепом
Категорія
Україна
Дата публікації

Фракція Порошенка в Раді поповнилася ще одним нардепом

Фракція Порошенка в Раді поповнилася ще одним нардепом

Депутат Ірина Суслова увійшла до складу фракції "Блок Петра Порошенка".
Про це сказав віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій на засіданні парламенту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Також повідомляється, що заяви на вступ до фракції БПП написали депутати Павло Кішкар і Ганна Гопко, яку раніше виключили з "Самопомічі".
Це фактично підтверджує інформацію депутата Сергія Лещенка про те, що Адміністрація президента намагається сформувати коаліцію двома фракціями - БПП і НФ, без Юлії Тимошенко.
Вранці депутат від БПП Артур Герасимов повідомив, що в коаліцію готові увійти 223 депутати.
"Станом на ранок сьогоднішнього дня фракції партій "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" для створення коаліції мають 223 голоси. Але нам потрібна не арифметична більшість, а фактична коаліція, яка буде підтримувати дії уряду, спрямовані на прискорення реформ в Україні. І саме з цим є проблеми", - сказав Герасимов.
Суслова пройшла в парламент у складі партії "Воля" за списком "Самопомочі". У керівництво партії також входив Єгор Соболєв. Однак після входження в Раду між Сусловою з одного боку і Соболєвим з іншого стався конфлікт, бо вони намагалися узурпувати партію. В результаті конфлікту Соболєв вийшов з "Волі".
Суслову після того виключили з фракції "Сапомоміч".
Нагадаємо, українцям пояснили, чому в Блоці Петра Порошенка не всіх позбавляють мандатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?