Російська поетеса знайшла у Путіна психопатологію
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська поетеса знайшла у Путіна психопатологію

Російська поетеса знайшла у Путіна психопатологію
Джерело:  online.ua

Російська поетеса Аліна Вітухновська висловила свою думку щодо останніх дій влади Росії з президентом РФ Володимиром Путіним на чолі, і назвала їх психопатичними.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook поетеси.


"Останні дії влади (в т.ч. законодавчої) здаються мені щонайменше нелогічними. Вона ніби нарочито загострює ситуацію (скажімо чесно - ніякої революційної ситуації в даний момент в Росії немає). Або ж навмисно прирікає себе на конфлікт і конфронтацію (в разі останнього закону про невиїзд) ", - написала Вітухновська.


"Вона як би говорить громадянам - "На, кинься на мене! Візьми мене! Фас! Убий мене!" Так поводиться божевільний, психопат. Не той улюблений мною тип витонченого героя, а тип брутальний примітивний, що впадає вже в стан близький до розпаду (особистості, мозку)", - додала поетеса.


"Що ж, не дивно, адже всякий радянський - психотик - за визначенням. Так що держава, що так довго імітує радянський стайл (бо, по суті, вона звичайно навіть не радянська, а корумповано-кланово-бандитська) на виході набула всі радянські ознаки - але вже - у вигляді глибокої патології", - резюмувала Аліна Вітухновська.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Росія повністю заблокувала транзит українських товарів через територію Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?