У Таїланді придумали оригінальне покарання для п'яних водіїв
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Таїланді придумали оригінальне покарання для п'яних водіїв

У Таїланді придумали оригінальне покарання для п'яних водіїв
Джерело:  Bangkok Post

Влада Таїланду придумала оригінальний спосіб для боротьби з нетверезими водіями. Їх відправляють на примусові роботи в морг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bangkok Post.
Унікальне покарання для водіїв, затриманих за керування в нетверезому стані, буде діяти під час Сонгкрана (буддійського Нового року), який традиційно відзначається з 13 по 15 квітня.

ДИВІТЬСЯ: Побито світовий рекорд з падіння "живого" доміно: опубліковано відео
Представник головного управління поліції Таїланду Кріангдет Чантхаравонг вважає, що робота в якості санітарів в морзі дозволить порушникам на конкретних прикладах зрозуміти, до чого призводить пияцтво за кермом.
Міру покарання за кожним випадком буде визначати суд.
Крім роботи в морзі водія можуть відправити на прибирання доріг, догляд за територіями або в лікарню, щоб допомагати пацієнтам, постраждалим в результаті ДТП.
В Bangkok Post уточнили, що під час святкування Сонгкрана на дорогах Таїланду в середньому гине більше 2 осіб на годину, тоді як травми отримують 160 осіб.
ДИВІТЬСЯ: Сяюча Батьківщина-Мати вразила соцмережі: опубліковано фото
Як повідомляв ONLINE.UA,  мережу підірвало відео з пандою, яка купатє своє дитя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?