Військові в Одесі вчаться протистояти терористам: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові в Одесі вчаться протистояти терористам: опубліковані фото

Міноборони України
Військові в Одесі вчаться протистояти терористам: опубліковані фото

На базі одного з військових містечок Одеси відбулися навчання щодо недопущення терористичних актів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.
"В Одеському гарнізоні тривають заходи, спрямовані на посилення охорони та оборони військових об’єктів на травневі свята. Зокрема, на базі одного з військових містечок відбулись навчання з недопущення терористичних актів, до яких залучався особовий склад частин Військово-Морських Сил та Оперативного командування «Південь» ЗС України", - йдеться в повідомленні.
Представник Командування ВМС ЗС України розповів, що подібного змісту навчання вкрай необхідні і проводяться з регулярною періодичністю з урахуванням вимог часу, загроз і викликів сучасності. До них залучаються представники різних родів військ, які відпрацьовують спільні дії.
"Військовослужбовці частин ВМС та Сухопутних військ використовуючи засоби маскування й імітації в пішому порядку та на бойовій техніці відпрацювали низку питань, пов’язаних з локалізацією диверсійно-розвідувальних груп терористів, їхнім подальшим блокуванням, роззброєнням та ліквідуванням", - розповіли в Міноборони.
Оцінюючи рівень підготовки підлеглих, керівники навчання звернули увагу на їх високий професіоналізм і злагодженість дій при виконанні завдань, а також відзначили, що за плечима майже більшості учасників навчання є досвід ведення АТО, що, в свою чергу, надає їм упевненості і стимулює на успішне виконання завдань за призначенням.
Раніше повідомлялося, що  президент Петро Порошенко передав Збройним силам України чергову партію сучасного озброєння.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?