У Києві п'яний олімпійський чемпіон побився з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві п'яний олімпійський чемпіон побився з поліцією: з'явилося відео

Національна поліція України
У Києві п'яний олімпійський чемпіон побився з поліцією: з'явилося відео

У Києві олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби В'ячеслав Олійник прямо на дорозі влаштував бійку з поліцейськими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції.
Інцидент стався на проспекті Григоренка ввечері 27 квітня.
За словами поліцейських, близько 18:00 вони отримали виклик зі СТО в Дніпровському районі, в якому повідомлялося про п'яного водія на ушкодженому автомобілі Infinity.
Коли патрульні прибули за викликом, 50-річний чоловік одразу почав рух і, незважаючи на їхні вимоги, не зупинявся. Крім водія, в салоні був неповнолітній хлопчик.
Поліція заблокувала машину і попросила, щоб водій вийшов з неї. Олійник, який покинув транспортний засіб, почав вислуховувати вимоги патрульних, а потім замахнувся на одного з них, в результаті чого почалася бійка.
"Підозрюваний лаявся, погрожував інспекторам зброєю, а потім накинувся на поліцейських, тому до нього довелося застосувати сльозогінний газ і гумовий кийок", - відзначають в прес-службі.
Пізніше борця-чемпіона вдалося повалити на землю, після чого була викликана «швидка» допомога. Тим часом алкотестер показав, що в крові колишнього спортсмена містилося 1,04 проміле алкоголю. Хлопчика, який був у машині, передали родичам.
На спортсмена були складені адміністративні протоколи за керування автомобілем в стані сп'яніння та злісну непокору законним вимогам патрульних.
Відкрито кримінальне провадження за статтею «погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».
У свою чергу, чемпіон Олімпійських ігор в Атланті-96, який святкував своє 50-річчя, відмовився коментувати інцидент.
Увага! На відео присутня нецензурна лексика!


Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 26 квітня в Києві було скоєно збройний напад на поліцейських, двоє патрульних отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?