Стали відомі ціни на відпочинок для українців на травневі свята
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стали відомі ціни на відпочинок для українців на травневі свята

Стали відомі ціни на відпочинок для українців на травневі свята
Джерело:  online.ua

Українцям розповіли, що тижневий відпочинок на травневі свята у Львові, Києві чи Одесі останнім часом коштує стільки ж, як і в деяких країнах Європи.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«У порівнянні з 2013-м подешевшав відпочинок в Єгипті і Туреччині. Туроператори знижують ціни, сподіваючись залучити туристів і за рахунок зростання кількості відпочиваючих в майбутньому заробити", - розповів голова правління страхової компанії "Європейське туристичне страхування" Мирослав Бойчин.
У прес-службі PegasTouristik підтвердили, що ціни на відпочинок в цих країнах знизилися в порівнянні з 2013-м, в середньому, на 10%.
"Сьогодні тиждень відпочити в гарному готелі Єгипту можна, в середньому, за $300, в Туреччині - за $400", - повідомили в компанії.
Вартість відпочинку в цих країнах може трохи подорожчати, якщо ліміти з обов'язкового медичного страхування туристів піднімуть з $15-20 тис. до 30 тис. євро, як при виїзді до країн ЄС.
Також повідомляється, що попитом в українців користуються екскурсійні автобусні тури Європою.
"Це недорого (від 50 євро за тур), і можна одразу відвідати кілька європейських країн", - говорить директор львівської турфірми "Море турів" Ірина Крутій.
За її словами, всі місця в таких турах були викуплені ще два тижні тому, хоча попит на них до цього часу досить високий.
Вартість тижневого відпочинку в Україні, наприклад, у Львові, Києві чи Одесі останнім часом така, що за аналогічну суму можна відпочити і в деяких країнах Європи.
"У Болгарії, наприклад, якщо без харчування, можна поїхати за 100-150 євро з людини. В Карпатах та Одесі з такими ж умовами відпочинку ціна буде не менше", - говорить директор львівської турфірми "Море турів" Ірина Крутій.
Більше про туристичні пропозиції для громадян України читайте на ONLINE.UA - Відпочинок на травневі: куди поїдуть і скільки платитимуть українці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?