Глава Генштабу України показав навчання розвідників: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Генштабу України показав навчання розвідників: опубліковані фото

Глава Генштабу України показав навчання розвідників: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії з військових навчань розвідників, які пройшли на Львівщині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку начальника Генштабу Збройних сил України Віктора Муженко в Facebook.
"На Львівщині, під час робочої поїздки, перевірив рівень навченості військових розвідників та їх вміння діяти злагоджено не лише у складі окремого батальйону, а й у взаємодії з іншими підрозділами бригадної ланки", - пише він.
"Військовослужбовці, переважна більшість яких мають досвід участі в АТО, виконували навчально-бойові завдання за різними ввідними. Умови максимально наближені до бойових", - поділився Муженко.
"Особлива увага зверталась на досягнення мети – дати практику командирам рот, взводів, відділень (розрахунків) при здійсненні маршу, управлінні вогнем в ході ведення оборонних і рейдових дій", - додав він.
"Проблемні питання та обґрунтовані пропозиції командирів розібрали в деталях для оперативного прийняття виважених рішень", - написав начальник Генштабу.
Нагадаємо,  Муженко провів несподівану перевірку бойової підготовки одного з підрозділів армійської розвідки на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?