У мережі згадали, як два роки тому "русскій мір" захопив Луганськ: опубліковані відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі згадали, як два роки тому "русскій мір" захопив Луганськ: опубліковані відео

У мережі згадали, як два роки тому "русскій мір" захопив Луганськ: опубліковані відео
Джерело:  Новини Донбасу

У четвер, 28 квітня, в окупованому Луганську відсвяткували річницю захоплення влади в окремих регіонах Луганської області, на Театральній площі виступили творчі колективи та  ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницкий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
Два роки тому, 29 квітня 2014 року в Луганську були захоплені будівлі облдержадміністрації та обласної прокуратури. Натовп проросійськи налаштованих мітингувальників увірвалася в приміщення захоплених будівель.
Найбільш активні учасники мітингу вивісили прапори Російської Федерації і угруповання ЛНР над цими будівлями. Співробітники міліції, які перебували там в якості охорони, під тиском натовпу покинули місце дислокації. Деякі з них перейшли на бік мітингувальників.
До слова, в Луганську «республіку» проголосили за день до захоплень адміністративних будівель - 28 квітня. В той же день в місті пройшов останній мітинг прихильників єдиної України. Також останнім проукраїнським мітингом виявилася і акція, проведена в Донецьку. Однак тут мітинг закінчився побоями і десятками поранених проукраїнських активістів.




Нагадаємо,  в російському місті Ростові-на-Дону під час оголошення рейсів на автовокзалі Донецьк і Луганськ назвали Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?